Close

Priedai

Daugiau stiliaus. Patogiau. Asmeniškiau.
Hyundai prekybos atstovai

Su priedais – praktiškiau ir stilingiau

Su originaliais „Hyundai“ priedais jūsų IONIQ 5 N atrodys dar stilingiau ir bus patogesnis, geriausiai atitikdamas jūsų poreikius.

„Mode 3“ įkrovimo kabelis

„Mode 3“ įkrovimo kabelis turi „Type 2“ jungtis abiejuose galuose, tad su juo automobilį įkrausite tiek namuose, tiek viešose įkrovimo stotelėse, kur yra „Type 2“ lizdai.

Grindų kilimėliai iš tekstilės

Šie aukščiausios kokybės kilpiniai kilimėliai apsiūti raudona dviguba siūle ne tik apsaugo grindis, bet ir stilingai atrodo. Su jais salonas bus švarus ir naujas. Kilimėliai idealiai pritaikyti šio modelio kojų zonoms.

Pakeliamų galinių durų apdailos juosta

Stilinga apsauginė sodrios juodos ar šlifuoto plieno spalvos juosta elegantiškai papildo automobilio sportinį dizainą.

Daugiau šviesos

IONIQ 5 N modeliui kaip papildomą įrangą galima pasirinkti mėlynos arba baltos spalvos LED grindų apšvietimą. Papildomai galima rinktis bagažinės durų apšvietimą, kad atidarius pakeliamas galines duris butų apšviesta erdvė už automobilio. Daugiau nebereiks vargti bandant surasti reikiamą daiktą tamsoje. Ar įlipti į ką nors nemalonaus.

Guminiai kilimėliai

Su naujuoju IONIQ 5 N taip lengva mėgautis gyvenimu. Tačiau kelyje pasitaiko purvo, nešvaraus vandens ar kitokių nešvarumų. Mūsų specialiai sukurti priedai tobulai tinka salone ir apsaugo jį visais metų laikais. Sudėtyje yra 90 proc. biologinės kilmės medžiagų.

Sportiškumas ir elegancija

Automobilio išvaizdą galima suasmeninti naudojant įvairias dekoratyvines detales, tokias kaip juodi arba šlifuoto aliuminio veidrodėlių korpusai.

Jus dar gali sudominti

Dviejų metų garantija dalims ir priedams
Sužinokite daugiau

Hyundai įgaliotasis autoservisas
Išsamiau

Savininko vadovas
Sužinokite daugiau