Close

Grožis slypi detalėse

KONA Hybrid Limited Edition

Daugiau yra daugiau. Dabar galima įsigyti ribotą kiekį „Hyundai KONA“ hibridų su 5 nemokamais stilingais ir praktiškais priedais.

Pasiūlymas taikomas tik naujai užsakytiems KONA modeliams su „Comfort“, „Style“ ir „Premium“ įranga: nuo 2024-06-01 iki 2024-09-30. Naujas automobilis turi būti užregistruotas iki 2024-12-31. Siūlomo paketo vertė 1 170 €. Paketas nekeičiamas į tokios pačios vertės nuolaidą.

Bagažinė ir pakeliamos galinės durys su LED apšvietimu

Apatiniai šoniniai aptakai, matinis šlifuotas aliuminis

Šoninių veidrodėlių gaubtai, matinis šlifuotas aliuminis

Durų slenksčiai, nerūdijantis plienas

LED durų šviestuvai su šviečiančiu „Hyundai“ logotipu

SUV miesto gatvėms ir užmiesčio keliams

„Hyundai KONA“ – tai ne tik dar vienas visureigis. Tai vieta, kurioje jūs ir jūsų artimieji gali gerai jaustis, nes čia daug erdvės ir protingų sprendimų komfortui sukurti. Technologija su išmaniosiomis funkcijomis daro stebuklus. Oficialiai skelbiama, kad KONA degalų sąnaudos yra 4,5 l/100 km, bet bandymai vietoje* parodė, kad tiek degalų sunaudojama važiuojant sportiškai.

Išskirtinis „Hyundai“ dizainas

Švarią ir savitą priekinę dalį išryškina per visą kapotą einantis vientisas horizontalus žibintas. Jis suteikia automobiliui dinamišką išvaizdą ir sukuria akį traukiantį apšvietimą.

Stilingas erdvumas

KONA salone su inovatyviomis funkcijomis kiekvienas pasijus kaip namie. Iš elektromobilių perimtoje universalaus dizaino konstrukcijoje įrengtas sportiškas salonas. Automobilyje yra erdvus 466 litrų bagažo skyrius, kurio tūrį lengva pakeisti vos per kelias sekundes, nuleidus galinių sėdynių atlošus ir net nenuėmus galvos atramų.

Važiuoti saugu ir patogu

Kad būtų ramiau važiuoti, KONA standartinėje įrangoje yra išmanioji greičio palaikymo sistema, automatinis žibintų valdymas ir pagalbinė tolimųjų šviesų valdymo sistema, įspėjimas apie atstumą statant priekyje ir gale, galinio vaizdo monitorius ir pagalbinė sistema susidūrimui iš priekio išvengti sukant sankryžoje. Modeliuose su „Premium“ įranga yra 360° aplinkinio vaizdo monitorius ir kitos pažangios saugos funkcijos.

Aukštesnio lygio ryšys

„Bluelink“ programėlė išmaniajam telefonui yra standartinė funkcija. Su ja savo KONA galėsite atrakinti ir užrakinti per nuotolį. O jei kas nors bandys įsilaužti į automobilį, programėlė iš karto praneš apie tai. Jei norite, savo KONA su „Hyundai“ skaitmeniniu raktu* galite lengvai atidaryti ir užvesti išmaniuoju telefonu ar laikrodžiu – saugiai, belaidžiu būdu.

Važiuokite užtikrintai

Mėgaukitės papildoma ramybe, kurią jums suteikia viena geriausių šioje srityje garantijų – tai standartinė paslauga. KONA turi 5 metų garantiją be apribojimų ir 5 metus teikiamą pagalbą kelyje. Be to, KONA aukštos įtampos akumuliatoriui suteikiama 8 metų arba 160 000 km garantija.

Kreipkitės dėl pasiūlymo Atsisiųskite KONA kainas